Hold i klubben

Vi har lidt forskellige hold at byde på så kig lidt på de forskellige muligheder og send en mail for yderligere info. Du kan naturligvis også kontakte trænerne.

 

Kids Volley ( 9 – 12 år)

kids[at]sovk.dk

Er du mellem 9 og 12 år kan du være med på dette hold. Der er også plads til begyndere. Vi træner tirsdag og torsdag fra 16:30 – 18:00 i Gymnastiksalen på Sønderskovskolen

 

Teen Volley ( 12 – 16 år)  (DU14/16)

teen[at]sovk.dk

Teenvolley er volleyball for teenagere. Er du mellem 12 og 16 år kan du være med på dette hold. Se på www.teenvolley.dk hvordan spillet foregår og hvor fedt det er at være med. Der er også plads til begyndere.

 

Mix motion

mix[at]sovk.dk

Et hold for dem, som kan lide at spille en hyggelig omgang volleyball med begge køn. Det er et motionshold både for begyndere og øvede.

 

Damer

damer[at]sovk.dk

Et hold for damer som har kendskab eller nogle års erfaring med volleyball. Der er ingen aldersbegrænsning og det fokuserer på teknik og spiltaktik.

 

Herrer

herrer[at]sovk.dk

Dette hold er for herrer der har spillet nogle år. Vi har ingen træner på tidspunkt, men vi er i kontakt med en meget seriøs og ambitiøs spiller og vi håber at aftalen snart vil være på plads

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.